Motormeuk


Nieuws: Veel meer bezoekers naar MOTORbeurs Utrecht 2015

De afgelopen vier dagen vulden de wegen rondom en in Utrecht zich weer met tienduizenden motorrijders die op MOTORbeurs Utrecht afkwamen. In totaal passeerden 96.622 bezoekers de kassa’s. Op donderdag en vrijdag kwamen er al ruim 4.000 meer op de traditionele start van het motorseizoen af dan in 2014, na een stabiele zaterdag kwamen daar op zondag nog 2.000 extra bezoekers bij.

De stijgende lijn qua nieuw verkochte motorfietsen in 2014 wordt dan ook direct doorvertaald naar meer bezoekers voor MOTORbeurs Utrecht. Dit past in de huidige trend van meer belangstelling voor motorrijden als vrijetijdsbesteding of ideaal woon-werkvervoer, zoals recent uit het Grote MOTORonderzoek bleek.

Naast het grote aantal bezoekers was MOTORbeurs ook op veel andere vlakken succesvol. Zo werden de workshops enorm goed bezocht en kwamen nòg meer bezoekers op de activiteiten op het overdekte binnenterrein af. De dagelijkse ‘run’ op een vermogensbank van een Kawasaki Ninja H2R, met meer dan 300 PK, was dagelijks goed voor een extreme run op de stand waar de motor zo’n 130 dB aan motorgeluid uitschreeuwde, voor de duizenden motorliefhebbers een prachtig moment.

In de zes beurshallen was dit jaar elke meter standruimte uitverkocht, de bezoekers kregen dan ook maximaal waar voor hun geld qua aanbod op het vlak van motorfietsen, maar ook wat betreft accessoires, motorkleding, customparts, helmen en nog veel, héél veel meer. Op de beursvloer wisselden vele van de uitgestalde occasions van eigenaar, daarnaast toonden de motorimporteurs de nieuwste modellen aan de nieuwsgierige beursbezoekers.

Anne-Marie Vos, Marktmanager van Jaarbeurs Utrecht is dan ook zeer tevreden met de gang van zaken de afgelopen dagen. “Het is prachtig om te zien dat motorrijden weer zo in de lift zit. Wat me deze editie vooral opviel is dat de gemiddelde leeftijd van de bezoekers veel lager is dan ik in de vorige jaren heb gezien. Nu zag ik weer heel veel vriendengroepjes lopen van jonge jongens en meiden, die het duidelijk goed naar hun zin hadden“.
Delen

11 Reacties

Door BikerOfAmsterdam op zondag 01 maart 2015 om 20:09

Gebruikers afbeelding van BikerOfAmsterdam
ik was 1 van de 96.622 bezoekers :+

geen dank voor de bijdrage

Door Thunderalpha3 op zondag 01 maart 2015 om 20:13

Gebruikers afbeelding van Thunderalpha3
Same here was ook er een van. Gelukkig wel een zomerpak kunnen scoren *O*

Door Denser Motorstek profiel op zondag 01 maart 2015 om 20:24

Gebruikers afbeelding van Denser
"Gemiddelde leeftijd was lager."

Snap ik.....mijn zoontje is 7..... :W

Door Vampiremax op zondag 01 maart 2015 om 20:34

Gebruikers afbeelding van Vampiremax
Dan heb ik gemiddelde iets omhooggehaald. Was verrekte druk zondag. Goed om te zien dat de economie weer iets in de lift zit wat zeker vertaald wordt in de motorverkopen. Stonden zat motoren met bordje "VERKOCHT" erop. :]

Door gespierde spijker op zondag 01 maart 2015 om 20:57

Gebruikers afbeelding van gespierde spijker
Dit soort berichten wordt je blij van als motorrijder ;)

Door Evil_Twin op zondag 01 maart 2015 om 21:41

Was lekker druk zaterdag.

Door Xtine op zondag 01 maart 2015 om 22:26

Gebruikers afbeelding van Xtine
Ik heb dit jaar maar overgeslagen. Voor mij was de start van het motorseizoen op 1 januari.

Door Iwamnah op maandag 02 maart 2015 om 02:22

Gebruikers afbeelding van Iwamnah
Was er op donderdag met een paar maten! Erg leuk!!������

Door Boudtje op maandag 02 maart 2015 om 11:58

Was er op zondag en ik kan beamen dat er veel, erg veel interesse was! Kolere wat een mensen massa! Het leek wel of er iets voor niets was te krijgen.... Dat was helaas niet het geval... Ik heb maar weer eens veel te veel uitgegeven! Maar ben nu hopelijk wel helemaal klaar....

gr. Boud

Door The Benman Motorstek profiel op maandag 02 maart 2015 om 20:48

Gebruikers afbeelding van The Benman
Wij werden donderdag met een pendelbus naar de beurs gebracht en toen dacht ik "als het op donderdag ook al zo megadruk is kom ik niet meer". Maar ik moet eerlijk zeggen dat het binnen goed te doen was. Pendelbussen was trouwens niet zo goed geregeld..

Door ZiggyBMW op dinsdag 03 maart 2015 om 10:18

Gebruikers afbeelding van ZiggyBMW
citaat: Vampiremax schreef op zondag 01 maart 2015 20:34:

Dan heb ik gemiddelde iets omhooggehaald. Was verrekte druk zondag. Goed om te zien dat de economie weer iets in de lift zit wat zeker vertaald wordt in de motorverkopen. Stonden zat motoren met bordje "VERKOCHT" erop. :]

Ik was er zaterdag en viel mij ook al op dat er dit jaar echt belachelijk veel motoren al verkocht waren.
Volgens mij heb ik dat vorig jaar maar amper gezien.

Verder was het op de zaterdag gezellig druk en liepen er behoorlijk wat mensen met tassen te sjouwen.


© 2007-2019 Motormeuk - Powered by Motor-Forum.nl - Hosting by True - Served by Webserver 2

Cookies?Motormeuk maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.