Motormeuk


Nieuws: "Laatste details" spelbreker MotoGP avontuur van der Mark

In een interview met racesport.nl laat Michael van der Mark weten dat "laatste details" in de afspraken met Karel Abrahams AB Motoracing ertoe hebben geleid dat zijn deelname aan de GP van Assen niet doorgaat.


http://www.motormeuk.nl/download_file/5653/22fe5b7be203abdb407e6b326ebd28b7/medium
Michael van der Mark


“De deal gaat helaas niet door, dit ondanks dat we eruit waren met Honda, HRC en mijn huidige team. Dat het op het laatste moment toch niet doorgaat is puur een beslissing van het team. Ik wil niemand voor de schenen schoppen maar dat ik teleurgesteld ben moge duidelijk zijn." Laat van der Mark weten aan de redactie van nieuwssite.

Dezelfde redactie vult de reactie van van der Mark aan met achtergrondinformatie omtrent het AB Motoracing team en stelt dat de onoverkomelijke laatste details met name de borgstellingen en vergoedingen bij eventuele schades betreffen. Het online medium vult aan dat partijen er niet uit kwamen en dat dit de voornaamste reden is dat de deal op het laatste moment werd gecanceld.

Hopelijk vind van der Mark bij eventuele volgende GP avonturen wel de benodigde financiën. Het is waarschijnlijk wel veilig te stellen dat een hoop Nederlandse motorsportfans er aardig wat voor over zouden hebben gehad van der Mark te zien deelnemen in de koningsklasse.
Delen

4 Reacties

Door klaazzzzzz op dinsdag 23 juni 2015 om 23:32

Gebruikers afbeelding van klaazzzzzz
Waarom niet een lokale held in zijn thuis Grand Prix een klantenmachine ter beschikking stellen? Gebeurde vroeger toch ook wel eens? Goed voor de publiciteit van het merk en het evenement lijkt me!

Heel jammer dat het voor Michael niet gelukt is dit jaar.


© 2007-2019 Motormeuk - Powered by Motor-Forum.nl - Hosting by True - Served by Webserver 2

Cookies?Motormeuk maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.