Motormeuk


Foto's: [Eicma] MV Agusta nieuws 2016

Bron: http://www.mvagusta.com/en/

Zoals gewoonlijk genoeg moois te vinden op de stand van MV Agusta tijdens de Eicma 2015. Echt groot nieuws was er niet, maar de geupdate MV Agusta Brutale 800 en de MV Agusta Dragster RR Lewis Hamilton 44 zijn toch zeker het vermelden waard.

Om met Hamilton's eigen MV te beginnen: over the top of niet, MV Agusta heeft de nodige moeite gestoken in deze 'custom' Dragster waarvan er slechts 244 zullen worden verkocht. Volgens de fabrikant uit Schiranna heeft de F1 coureur een grote hand gehad in de creatie van dit speciale model. De met de hand opgebouwde RR LH44 is opgebouwd met speciale materialen als carbon, ergal, alcantara en voorzien van een special paint. Maar bovenal is de handtekening van Lewis Hamilton en de zeer beperkte oplage reden voor een prijs die volgens verwachting rond de 30.000 euro zal liggen. Veel geld voor een motor die in de basis niet verschilt van een standaard Dragster RR en naar verwachting een motor die met name gekocht zal worden door verzamelaars. En Lewis Hamilton zelf, natuurlijk.

Verder kleine updates aan de Brutale 800. De herziene driecilinder voldoet nu aan de euro 4 norm en is goed voor 116 pk en 83 Nm. Verdere aanpassingen zijn een herontworpen zadel, langere wielbasis (met 1400 mm 20 mm gegroeid), herontworpen uitlaat die de Brutale beter zou moeten laten ademen, een nieuw display en volledige led verlichting.
Delen

1 Reactie

Door duc 750 ssex ie Motorstek profiel op zondag 22 november 2015 om 12:23

Gebruikers afbeelding van duc 750 ssex ie
heerlijke fiets die brutale, en nog gaver om te rijden


© 2007-2019 Motormeuk - Powered by Motor-Forum.nl - Hosting by True - Served by Webserver 2

Cookies?Motormeuk maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.