Motormeuk


Persbericht: REV'IT! Sample sale t/m 26 februari

(Advertorial)
http://www.motormeuk.nl/download_file/7384/6584bc6eb6fb24d0050fed16caaf3c13/medium


Start: Donderdag 26 januari
Finish: Zondag 26 februari


Voor de 4e keer organiseert Biker Outfit in Amsterdam Noord de inmiddels beroemde RE'VIT SAMPLE SALE. Duizenden producten van deze gerenommeerde Nederlandse producent verkrijgbaar VOOR DE HELFT VAN DE ADVIESPRIJS!

Leren en textiele jassen, GoreTex, combi's en overalls, handschoenen, thermo/regenkleding, motorjeans, schoeisel, accessoires, you name it.

Samples zijn in de meeste gevallen identiek aan de reguliere collectie, echter vallen deze niet onder de gebruikelijke Rev’it garantie.

De meeste samples zijn beschikbaar in de confectiematen L (of 50) voor heren en M (of 38) voor dames.

Door middel van speciale winkelacties tijdens de REV'IT SAMPLE SALE zullen ook bezoekers met andere confectiematen kunnen profiteren van enorm veel voordeel.

De REV'IT SAMPLE SALE artikelen en de bijbehorende kortingsacties die komende maand plaatsvinden worden niet online aangeboden.

De REV'IT SAMPLE SALE zal plaatsvinden van 26 januari tot en met 26 februari in de zojuist met 350 m2 uitgebreide shop in Amsterdam Noord.

We heten je van harte welkom om de vernieuwde winkelruimte te bewonderen, lekker te snuffelen in de REV'IT SAMPLE SALE collectie of gezellig een bakje koffie te komen drinken..

Bezoek de website van Biker Outfit voor meer informatie!
Delen


© 2007-2019 Motormeuk - Powered by Motor-Forum.nl - Hosting by True - Served by Webserver 3

Cookies?Motormeuk maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.