Motormeuk


Nieuws: MOTORbeurs 2017: No bike, No glory

Tussen 23 en 26 februari 2017 is het weer tijd voor het grootste motorspektakel van Nederland; De MOTORbeurs Utrecht zit ook dit jaar weer vol met spectaculaire en leuke activiteiten om nooit te vergeten. Net als voorgaande jaren barst de Jaarbeurs in Utrecht uit zijn voegen van de actie.

http://www.motormeuk.nl/download_file/7467/cde9742edbfa3f3ba627aae57be5f87b/medium

Op MOTORbeurs Utrecht vind je een breed aanbod voor alle motorliefhebbers. Van grote motorenhandelaren tot reisorganisaties, motorclubs, motorverhuur en gereedschap. Daarnaast is er ook veel aandacht voor motoraccessoires zoals helmen en kleding, verzekeringen, cursussen en belangenverenigingen. Bovendien staan ook in 2017 weer spectaculaire activiteiten op het programma. Een overzicht van wat je zoal kunt verwachten:

Custom Bike Show
MOTORbeurs Utrecht biedt Custom Bike eigenaren de mogelijkheid om hun motor tijdens de beurs aan het grote publiek te laten zien. En wanneer krijg je nou de kans om jouw parel te showen aan dik 90.000 motorliefhebbers?! Als bezoeker vind je hier de allergaafste custom bikes in zes verschillende categorieën, waar een vakjury de absolute winnaars kiest!

Grid Girl verkiezing
Voor het vierde jaar op rij organiseert MOTORbeurs Utrecht in samenwerking met TT Circuit Assen de Grid Girl verkiezing. Tijdens de Dutch TT Assen 2017 staat de winnares op zondag 25 juni naast de motorcoureur en fotomodel Axel Pons, midden in het episch centrum van alle aandacht rondom de TT, omringd door fotografen en cameraploegen. Stem op je favoriet op onze website!

De gaafste activiteiten
Wat dacht je van de Steile Wand? Als je nog nooit zon show gezien hebt, is je lijstje als motorrijder echt niet compleet. De klassieke Indians op de Sala Motodrome gaan al bijna 100 jaar mee, maar hebben nog niks van hun aantrekkingskracht verloren! Dit jaar is er ook de Globe of Speed: in een bizarre show schieten de motoren rakelings voor, achter en vooral net niet op elkaar. Ook toekomstige motorrijders kunnen op het zadel klimmen bij de Junior Riding Experience (5 - 15 jaar) en de MOTORbeurs Mini Trial (3 - 5 jaar).

Goed gekleed en beschermd op de bike
Een mooi moment om je voor te bereiden op het nieuwe seizoen want natuurlijk vind je ook motoraccessoires zoals helmen en kleding op MOTORbeurs Utrecht. Als motorrijder wil je wel een beetje knap voor de dag komen! De verschillende deelnemers hebben de beste aanbiedingen en mooie MOTORbeurs-deals voor je bij hun stands.

Kom je ook?
Dit wil je natuurlijk niet missen! Je kan gemakkelijk je tickets online bestellen. Of je koopt ze aan de kassa dat kan natuurlijk ook gewoon.
Ga voor meer informatie naar de website: www.motorbeursutrecht.nl

http://www.motormeuk.nl/download_file/7468/1acc7d46a102d4b0b125f6a8d2ad93d0/medium

http://www.motormeuk.nl/download_file/7469/ac3beaeb70e48c12b75f110182cf7e1e/medium
Delen


© 2007-2019 Motormeuk - Powered by Motor-Forum.nl - Hosting by True - Served by Webserver 3

Cookies?Motormeuk maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.