Motormeuk

Wat is Motormeuk?

Door Bananeman op Tuesday 31 July 2007 19:24

Motormeuk.nl is een plek waar je je motorgerelateerde nieuwtjes, foto's en filmpjes (meuk, dus) kwijt kunt om aan de rest van de wereld te showen.

Deze meuk plaats je gewoon zelf op de site. Dus: heb je een nieuwtje of artikel gevonden op internet? Heb je leuke of mooie foto's van motoren, bijvoorbeeld die van jezelf? Een geinig of spectaculair filmpje tegengekomen? Iets anders dat leuk of interessant is voor de andere bezoekers? Dump het op Motormeuk!

Alle geregistreerde bezoekers van Motormeuk kunnen meuk dumpen, hun waardering geven over de geplaatste items en een reactie achterlaten.

Als je een filmpje wilt plaatsen moet dit al op YouTube, Google Video, Dumpert of Filmpjes.nl staan. Bij het plaatsen van het filmpje geef je gewoon het adres (de URL) op - wij zorgen er dan voor dat het direct te bekijken is door andere bezoekers.

Ook meedoen? Klik hier om direct aan de slag te gaan. Het enige dat je nodig hebt is een inlogaccount. Al geregistreerd op Motor-Forum? Dan gebruik je je Motor-Forum gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen.

Nog geen account? Klik hier om er een aan te maken. Kost niks.

Voor meer info over hoe Motormeuk werkt: Klik hier voor een handleiding of hier voor veelgestelde vragen.

© 2019 MotorMeuk